Rasul: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (wkfy, +kat, +iw)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Rasul''' inggih menika [[manungsa]] utusaning [[Hyang|Gusti]] ingkang pikantuk wahyu kanthi syari'at ingkang kedah dipun lampahi. Wahyu menika kedah dipun wulangaken dhumateg kulawarga saha pendhèrèkipun.