Kiyamat: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Kiyamat''' inggih menika kadodosan kanthi risakipun sedaya ngalam, inggih dunya saha sanes-sanesipun. Sedaya ingkang gesang sami mati. Dyinten kiamat menika dipun tandhani kanthi suwanten trompet ingkang dipun damu dening [[malaikat Isrofil]] nindakaken dhawuhipun Gusti kang akarya jagad.
Kiamat menika sampun dipun mangertosi utamanipun saking [[Qur'an]] [[Surat Al-Qori'ah]].