Kyai: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Kyai inggih menika piyantun ingkang dipun angungaken para santri utawa putra dhidhikipun sarta masyarakat awit anggadahi ngelmu agami ingkang luhur, ingkang kathah saha gesang kanthi miturut syari'at agami, ndherek lampah tarikat, mangertos hakikat saha wonten ingkang ma'rifat