Saréngat Islam: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(sakedhik)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Saréngat Islam''' utawa panulisan cara [[basa Indonésia|Indonésia]] '''Syariat Islam''' ({{lang-ar|شريعة}} ''{{transl|ar|DIN|šarīʿah}}'', {{IPA|ʃaˈriːʕa|IPA}}, "[[:en:wikt:legislation|legislation]]" ugi ''Hukum Islam'', {{lang|ar|قانون إسلامي}} ''{{transl|ar|DIN|qānūn ʾIslāmī}}'') inggih menika angger-angger pranating agami<ref>''Kamus Basa Jawa'' Kanisius (2011:640)</ref> utawi sedaya paugeran ingkang gayut kaliyan ngibadah ingkang sampun dipun sebutaken wonten ing Al-Qur'an saha Hadits. Inggih menika sedaya aturan ingkang nata lampahipun gesang tiyang Muslim Islam. Sasanèsipun aturan ugi ngewrat pirembagan perkawis gesang.