Hukum Ekonomi Islam: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Hukum Ekonomi Islam utawi Muamalat inggih menika ngewrat menapa kemawon ingkang kedah dipun lampahi menawi badhe dol tinuku. Paugeran dol tinuku menika wonten ing surah Al-Baqarah ayat 275.