Diabetes mellitus: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (bot Membuang: zh,pl,eu,bs,es,lij,oc,hu,sw,sq,am,ia,ga,my,nl,ar,pt,eo,yi,new,su,sr,ckb,fi,uk,be-x-old,gu,ne,hr,az,da,an,dv,be,he,arz,it,ps,ml,ja,vi,zh-yue,gn,sk,tg,mn,th,no,ca,la,fo,cy,os,cs,bat-smg,bg,mr,om,te,km,ur,lb,qu,ta,af,ms,et,bn,br,el,pnb,sv,is...)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Diabetes Mellitus''' inggih menika salah satunggiling [[penyakit]] ingkang dipun sababaken saking kathahipun kadar [[gula]] wonten ing badan. Biasanipun ugi dipun wastani '''kencing manis''' utawi '''sakit gula'''.