Insèktisida: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi sr:Инсектицид)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Insèktisida''' inggih menika bahan-bahan kimia asifat racun ingkang dipunginakaken kanggé mejahi [[srangga]] utawi nebihaken [[tetanduran|taneman]] saking bangsa [[srangga]].<ref name="heller">{{en}} {{cite web
| url = http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002832.htm