Sunan Bayat: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Sunan Bayat''' utawi '''Pandanaran''' inggih menika salah sawijining Adipati [[Semarang]] ingkang kawentar sugihipun. Ananging ugi dipun sebut Sunan Bayat amargi anggenipun syiar agami wonten ing tlatah Bayat, saha pasareyanipun wonten ing Bayat.