Ki Ageng Séla: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+wkf)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Ki Ageng Séla''' miturut [[Babad Tanah Jawi]] inggih salah sawijining muridipun [[Sunan Kalijaga]]. Ki Ageng Séla menika leluhuripun raja-raja [[Kasultanan Mataram|Mataram]]. Miturut cariyosipun Ki Ageng Séla menika anggadahi kesaktian ingkang ageng, inggih menika saged nyepeng [[bledhèg]].