Maguru: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Maguru''' inggih menika sinau babagan ngèlmi utawi kawruh tertamtu ingkang dipun lampahi kanthi mados guru. Biasanipun boten formal. Mados guru ingkang nguwaosi kawruh ingkang kathah wonten ing babagan menika, anggènipun luru kawruh kanthi cara ingkang sipatipun téoritis saha tèknis. Menika dados salah satunggaling pola sinau [[gendhing|karawitan]] miturut [[Serat Kandha Karawitan Jawa]].