Abdul Muththalib: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Abdhul Muththalib inggih menika simbahipun Nabi [[Muhammad]] SAW ingkang sampun gulawentah rikala Kanjeng Nabi taksih alit sasampunipun dipun tilar ibunipun, Siti Aminah.
[[kategori:Tokoh Quraisy]][[kategori:Sajarah Islam]]