Imam: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+interwiki,+ kategori)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Imam''' inggih menika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipun dhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipun hurmati.