Selèksi alam: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Selèksi alam''' utawi ing [[basa Inggris]]: (''natural selection'') inggih menika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang anggadahi sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.