Aliran gen: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Rintisan)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Aliran Gen utawi Migrasi Gen inggih menika obahipun alel ing antawisipun populasi miturut perkawinan antar anggota populasi.