Kutha Sléman: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Rintisan)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Kutha Sleman inggih menika kutha kabupatenipun Sleman ingkang wonten ing sisih ler kilen caketipun lapangan denggung ingkang wonten patung gajahipun. wonten ing kutha sleman menika dumunung kantor-kantor pamarintahan.