Dèwi Dresanala: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+kategori)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Dèwi Dresanala inggih menika widodari putranipun Batara Brama. Dèwi Dresanala menika dipun garwa dening Arjuna.