Jin: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (r2.7.2) (bot Mengubah: uk:Джинн (іслам))
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Jin''' inggih menika salah satunggaling makhlukipun [[Allah|Gusti Allah]] ingkang dipunciptakaken saking [[geni|latu]].