Dwilingga salin swara: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Rintisan)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Dwilingga salin swara inggih menika pengulanganipun morfem asal kaliyan perubahan fonem. saperangan nyebut minangka kata ulang penuh dengan perubahan bunyi (Poedjosoedarmo,1981:35). golongan menika anggadahi frekwensi inggil wonten ing basa jawa, tuladhanipun:
* Bola-bali