Tujuan pendhidhikan.: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Tujuan Pendhidhikan inggih menika minangka seperangkat sarana pangajab pendhidhikan saged sae kanthi wujud pangertosan, ketrampilan, biji, saha solah bawa.