Candhi Gebang: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[File:Gebang Temple.jpg|thumb|Candhi Gebang]]
'''Candhi Gebang''' inggih menika salah sawijining [[candhi]] ingkang dumunung ing Ngayogyakarta. Langkung tepatipun wonten ing dhusun Gebang, [[Wedamartani, Ngemplak, Sléman]], [[Yogyakarta]]. Candhi Gebang kalebet candhi Hindu amargi wonten [[lingga]] kaliyan [[yoni]]nipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://jogja.tribunnews.com/2011/03/22/candi-gebang-tidak-sengaja-ditemukan-warga jogja.tribunnews.com](Kaundhuh tanggal 9 Juni 2012)</ref>