Tanggalan pendhidhikan: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Kaca énggal: Tanggalan Pendhidhikan inggih menika pengaturan wekdal kagem pasinaon sedangunipun setunggal tahun ajaran ingkang ngewrat saking taun ajaran enggal, minggu efektif pasinanon, wekdal...)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Tanggalan Pendhidhikan inggih menika pengaturan wekdal kagem pasinaon sedangunipun setunggal tahun ajaran ingkang ngewrat saking taun ajaran enggal, minggu efektif pasinanon, wekdal pasinaon aktif, saha dinten prei kurikulum ingkang miturut saking tanggalan pendhidhikan sekolah saben taunipun.