RPP: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Kaca énggal: RPP (Rencana Pelaksanaan Pembelajaran) inggih menika rencana ingkang sistematis saking strategi pendhidhikan ingkang ngewrat standar kompetensi, kompetensi dasar, indikator pencapai...)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
RPP (Rencana Pelaksanaan Pembelajaran) inggih menika rencana ingkang sistematis saking strategi pendhidhikan ingkang ngewrat standar kompetensi, kompetensi dasar, indikator pencapaian, tujuan pasinaon, materi ajar, metode/alat, langkah pasinaon, sumber pasinaon saha pambiji.