Umbel: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Umbel inggih menika arupi ''cairan'' ingkang kenthel utawi cuwer. biasanipun medal saking [[irung]] nalikane pilek. biasanipun warnanipun bening, kadang [[putih]] malah ugi wonten ingkang ijem kenthel.