Trilingga: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Trilingga''' inggih menika bentuk [[tembung|tetembungan]] lingganipun tiga utawi dipun ambali morfem asalipun kaping kalih. Biasanipun ambalan trilingga menika kadadosan saking owahing swara. Wujud menika anggadahi guna antawisipun nuduhaken ''intensitas'' teges kados dene bentuk lingganipun. tuladhanipun :
* dag dig dug