Dwipurwa: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(sithik)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Dwipurwa''' inggih punika ambalan wonten ing silabé ingkang kawitan. Wujudipun langkung alit saking dwilingga. Salah satunggaling guna saking bentuk punika inggih ngéwahi jinis ukara kados déné '''reged''' (reged) dados '''rereged''' (barang-barang ingkang reged).