Ada-ada: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (wkfy, +kat)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Ada-ada''' inggih menika [[tembang|lagu]] vokal ingkang dipuniringi [[gender]] barung, lagu menika nyandra swasana tegang, kalebet ing dalem jinis lagu sulukan. Wonten ing pagelaran [[wayang]] dipun ginaaken kagem ngiringi adegan ingkang tegang.