Kelir: Béda antara owahan

456 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
=='''Jejeran Wayang'''==
==='''Sisih Kiwa===
Dijejer ing [[simpingan]] sisih kiwa ing antara liya:
*Buta raton (contone, [[Rahwana|Dasamuka]], [[Nilundraka]])
*Raseksa mudha ([[Prahasta]], [[Suratimantra]])
*Wayang Bapang (ratu sabrang)
*Wayang Boma ([[Bomanarakasura]])
*[[Indarajit]]
*[[Trisirah]] lan sejenise
*[[Baladewa|Prabu Baladewa]] kanthi maneka wanda (versi)
*[[Kakrasana]]
*[[Salya]]
*[[Matswapati|Prabu Matswapati]]
*[[Duryodana|Duryudana]]
*[[Setyaki]]
*[[Samba]]
*[[Kresna|Narayana]]
 
==='''Sisih Tengen'''===
=='''Mugi Mirsani'''==
78.625

besutan