Ayak-ayakan: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+navbox)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Ayak-ayakan''' menawi wonten ngelmu karawitan inggih menika [[gendhing]] ingkang wujudipun setengah beraturan kanthi titenan jumlah gong-gonganipun boten temtu, saha dawaning gong-gongan boten tumata, ananging sistem ungelipun ricikan kethuk, kenong, saha kempul tetep saha tumata, inggih kethuk wonten ing sabetan itungan kapisan saha kaping tiga saben gatra, kenong wonten sabetan kaping kalih saha sekawan wonten ing saben gatra, kempul wonten sabetan.