Bawa: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(typo)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Bawa''' punika menawi wonten ing ngèlmu [[karawitan]] arupi cara kawitan ingkang kagem milai satunggaling lagu utawi [[gendhing]].