Bekam: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[File:Hijama therapy1.jpg|thumb|bekam]]
'''Bekam''', '''canthuk''' utawi '''hijamah''' {{lang-ar|حجامة}} inggih salah sawijining tehnik pengobatan kanthi cara buwang [[getih]] reged ([[racun]] ingkang bebayani) saking awak medal [[kulit]] miturut pangertosan umum. ananging sejatosipun anggadahi guna buwang getih ingkang sampun risak utawi ter[[oksidasi]] awit katahipun [[oksidan]] wonten ing salebeting awak.