Tenun songkèt: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c (Anggoro mindhahaken kaca Tenun songket dhumateng Tenun songkèt: typo)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Tenun songket inggih menika tenun ingkang ngginaaken benang-benang, dipun songket, asilipun kain tenun ingkang nggadahi hiasan wujudipun timbul. ngginaaken benang katun, benang emas utawi benang perak.