Sengkal: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|3028 Novemberpebruari 20122013}}
'''Sengkal''' inggih menika salah sawijining alat ingkang kadamel saking kayu, ginanipun kangge ngencengaken tali kangge nali pari, asalipun saking Sumbawa.