Texel: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké lt:Tekselis
c (r2.7.2) (bot Menambah: ka:ტექსელი)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lt:Tekselis)
[[ko:텍셀]]
[[li:Texel]]
[[lt:Tekselis]]
[[ms:Texel]]
[[nds-nl:Tessel]]
2.031

besutan