Broad Peak: Béda antara owahan

56 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
 
[[Gambar:BP.jpg|250px|thumb|Gunung Gunung Broad Peak]]
==Broad Peak ==
‘’’ Broad Peak ‘’’ ( Urdu : بروڈپیک;Chinese : 布洛阿特峰;pinyin : Bùluòātè feng), ugi misuwur kanthi nama [[K3]]. Broad Peak inggih menika salah satunggaling gunung ingkang paling inggil wonten ing donya. Inggilipun kinten-kinten 8.051 meter (26.414 kaki). Menawi dipuntegesi “Broad Peak” menika menawi kangge Faichan Kangri (ཨིྰན་ཨངརི་) boten dipun tampi kaliyan antawisipun tiyang Balti. Broad gadhah tigang puncak, inggih mneika puncak utama 8.047 meter, pusat puncak 8.016 meter, dan utara puncak 7.550 meter.