Broad Peak: Béda antara owahan

135 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
==Jalur Wekdal==
:1954 kaping setunggal kaliyan Dr Karl Herligkoffer saking Jerman, ananging misi menika saged kawastanan gagal amargi wonten badai kaliyan adem ingkang ekstrim<ref name= "internet 2">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/02/puncak-broad.html](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>
: 1994 nalika tanggal 9 Juli, Carlos Carsolio angsal KTT ndamel rute enggal, samenika misuwur kanthi nama rutenipun Route Carsolio.<ref name= "internet 2">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/02/puncak-broad.html](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>