Saos: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(artikel enggal)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Saos''' inggih menika cairan ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan utawi [[buah]] warni [[abrit]] utawi [[abang]]. Saos menika ginanipun kangge campuran [[panganan]] kadosta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanes-sanesspun supados raosipun langkung echo.
 
6.407

besutan