Cho Oyu: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Wonten ing ngandhap, temperaturipun maneka warni inggih menika 27 ° c dumugi -7° C. INgkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16 ° c dumufgi -23 ° C.
 
[[kategori : gunung]]
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}