Broad Peak: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
: 1994 nalika tanggal 9 Juli, Carlos Carsolio angsal KTT ndamel rute enggal, samenika misuwur kanthi nama rutenipun Route Carsolio.<ref name= "internet 2">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/02/puncak-broad.html](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>
 
[[kategoro : gunung]]
 
[[en : Broad Peak]]
==Cathetan Suku==
{{reflist}}