Rèktor: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|28Februari2013}} '''Rektor''' yaiku tembung kang asale saka basa Latin '''''regera''''' kang artine ''guru''. Kantor rektor kasebut ''rektorat'' utawa ing dalem basa I...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
definisi=definisi tembung rektor saged dikategoriake :
# Ing dalem pangertinan akademis
# Ing dalem pangertinan [[agama]]
# Ing dalem pangertinan [[politik]]
 
== IsilahIsitlah liya kanggo Rektor ==
* '''''Rector Magnificus'''''
* '''''Lord Rector'''''