Saos: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Saos''' inggih menika cairan ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan utawi [[buah]] warni [[abrit]] utawi [[abang]]. Saos menika ginanipun kanggekanggé campuran [[panganan]] kadosta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanessanès-sanesspunsanèsipun supados raosipun langkung echo.
 
[[Kategori:bumbu]]
2.549

besutan