Panci: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké su:Panci)
{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Copper-saucepot.jpg|thumb|Panci saka [[tembaga]] nganggo kuping ing sisine.]]
'''Panci''' ([[bahasa Inggris]]: ''saucepan'') yaiku alat masak sing digawedigawé saka [[logam]] ([[alumunium]], [[baja]], lsp) lan bentukebentuké [[silinder]] utawa cilik ing bagian ngisorengisoré. Panci bisa nduweninduwèni gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisinesisiné lan biasanebiasané digunakakedigunakaké kanggo masak banyu, sayur sing ana duduheduduhé. Ukuran panci biasanebiasané dinyataknedinyatakné nganggpnganggo [[volume]]ne (biasane antarane 1-8 [[liter]]).
 
== Deleng uga ==