Rambut: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
*Hair follicle utawa folikel rambut yaiku kantung cilik wadhah knggo oyot rambut.<ref name="internet1" />
*Hair papilla yaiku perangan kng ana ing folikel paling ngisor lan tugase nampa nutrisi saka folikel. Ing kene panggonan rambut sakbenere tukul.<ref name="internet1" />
 
 
 
== Pranala Jaba ==
1.590

besutan