Viking: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Вікінґове
c (Bot: Nambahaké vep:Vikingad)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Вікінґове)
[[ro:Vikingi]]
[[ru:Викинги]]
[[rue:Вікінґове]]
[[scn:Vichinghi]]
[[se:Vikiŋggat]]
62.234

besutan