1466: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1466
c (r2.5.5) (bot Menambah: lmo, ne Mengubah: pnb, ur)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1466)
[[sah:1466]]
[[scn:1466]]
[[sh:1466]]
[[simple:1466]]
[[sk:1466]]
62.379

besutan