Badan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowahi la:Corpus
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké nn:Lekam)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi la:Corpus)
[[ko:몸]]
[[ku:Laş]]
[[la:Corpus (physicum)]]
[[lbe:Чурх]]
[[ln:Nzóto]]
63.050

besutan