Universitas: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ilo:Unibersidad
c (bot Menambah: ln:Bobɔngɔ́)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ilo:Unibersidad)
[[ia:Universitate]]
[[id:Universitas]]
[[ilo:Unibersidad]]
[[io:Universitato]]
[[is:Háskóli]]
38.419

besutan