Filum: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké ba:Тип (missing)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Тіп (біолоґія))
c (Bot: Nyingkiraké ba:Тип (missing))
[[ast:Filu]]
[[az:Tip (taksonomik kateqoriya)]]
[[ba:Тип]]
[[be:Тып, біялогія]]
[[be-x-old:Тып (біялёгія)]]
32.744

besutan