Brazzaville: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:برازاویلے
c (r2.7.2) (bot Menambah: so:Barasafille)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:برازاویلے)
[[udm:Браззавиль]]
[[uk:Браззавіль]]
[[ur:برازاویلے]]
[[vec:Brazzaville]]
[[vi:Brazzaville]]
63.110

besutan