Balung: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{gabung|Balung}}
{{busak}}
Salah sijining rangka manungsa utawa [[balung]].
6.407

besutan