1899: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké zea:1899
c (bot Menambah: nds-nl:1899)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké zea:1899)
[[yi:1899]]
[[yo:1899]]
[[zea:1899]]
[[zh:1899年]]
[[zh-min-nan:1899 nî]]
9.872

besutan